PRAKTIK HOS ROYAL COPENHAGEN

Som et led i min uddannelse, skulle vi igennem et praktik ophold hos en virksomhed.
Jeg var så heldig at få en praktikplads hos virksomheden Royal Copenhagen A/S, i deres digitale marketings afdeling. Her her jeg siddet med ansvaret for deres sociale medier, i de ca. 3 måneder jeg var der. Jeg har kommunikeret med/ud til omkring 115.000 mennesker hver dag, jeg har oplevet de enkelte sociale mediers plateforme vækste, jeg har lagt en strategi for  brugen af Pinterest, som stadig er nyt for mange virksomheder og generelt for os danskere (ifølge kilder fra Internettet). Sociale medier har min helt store interesse og jeg synes derfor at det har været den rette praktikplads for mig.

Da jeg startede, havde vi os en snak om videoer på Instagram og blev enige om at det var noget vi skulle afprøve.
Jeg lavede derfor to videoer, hvor følgerne fik mulighed for at få et lille kig på, hvordan produktionen foregår. Udfordringen var her at få “det hele med”, da en Instagram video kun må vare 15 sekunder. Nedenfor ses resultatet af de to videoer:

 

 

 

Det er ikke en hemmelighed at jeg er vild med sociale medier, og jeg er vild med Royal Copenhagen
- derfor var dette praktikophold et rigtig godt match for mig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *