BLIXT & DUNDER CREATE

I faget ‘Digital innovation’ på ITU, fik vi til opgave at skabe et innovativt koncept i samarbejde med designbureauet Blixt & Dunder.  Her skulle vi forene det fysiske og digitale rum.  Vi forsøgte derfor at skabe et innovations- og designrum, som vi kaldte Blixt & Dunder Create.

Blixt & Dunder Create bestod af en webapplikation der havde til formål at skabe synergi mellem de personer og virksomheder som har deres daglige virke i Kødbyen. Konceptet blev udformet som en platform for brugergeneret indhold, og idéen var således at forbinde Kødbyens ‘beboere’ med hinanden, gennem deling af events, projekter, podcasts og sparring. Platformen skulle altså fungere lidt i stil med en ‘digital opslagstavle’ og som facilitator for samarbejder, sparring og socialitet på tværs af virksomheder, industrier og mennesker i Kødbyen.

 

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 00.04.57

 Dette var en illustration af hvordan det digitale og fysiske rum kunne forenes.

 

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 00.45.38

 

 

 

Skærmbillede 2017-03-05 kl. 00.45.46

 

OBS! Dette er et skoleprojekt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *