foto 2Jeg er vild med den verden vi lever i, alle de indtryk og tendenser der rører sig og hvordan vi hurtigt kan publicere dem i den digitale verden og dele dem med andre. Indeni mig gemmer der sig nemlig en lille ”web-nørd” eller skal vi sige ”web-dame”. Jeg elsker nettets hurtighed, muligheder og sociale medier – facebook og instragram (@juliesc) især, hvor jeg selv er en aktiv bruger. Det er dog ikke kun personligt at jeg er begejstret for sociale medier, også i arbejdsmæssige sammenhænge, f.eks. til kommunikation og markedsføring synes jeg at det er en #genialmedieplatform.

Jeg har været så heldig at få lov at arbejde med professionelt med sociale medier, til dagligt har jeg nemlig skrivebord hos TV 2 på Teglholmen hvor jeg arbejder som Community Manager.

Jeg er uddannet Multimediedesigner og har yderligere en BA i Communication Design. På studiet har jeg arbejdet med kommunikation og dens mange facetter, det kan være både mundligt, skriftligt, visuelt og digitalt (jeg er især grebet af den sidste, som I måske kan fornemme)!En anden interesse der står mit hjerte nært er dansk design, grafiske plakater, boliginteriør og de rene linjer. Jeg elsker farverne sort, hvid og grå – det lyder kedeligt, men efter min mening er det simpelt og elegant – sort er f.eks. en farve jeg er stor tilhænger af både indenfor mode og boliginteriør, på grund af dens evne til at skabe kontraster.

Jeg har gerne længe ville oprette mit eget medie, nemlig et website. Tanken strejfede mig for første gang, for over to år siden – derfra jeg har tænkt tankerne; om hvad jeg skulle vise frem, var der nogle der gad kigge på det og hvad det primært skulle indeholde. Men med min kærlighed for den digitale verden, valgte jeg at kaste mig ud i det. Og BOOOM her er den! Jeg oprettede min egen hjemmeside, med portfolio, hvor jeg stolt viser mine projekter frem og blog, som har til formål at uddybe tankerne bag, de før nævnte projekter og andre spændende (oftest faglige) projekter. Hjemmesiden giver mig mulighed for at bruge mine faglige kompetencer, såsom storytelling (på blog) og crossmedia (facebook, instagram, hjemmeside; både portfolio og blog – nørde-sprog?)

Det var så lidt (meget?) om mig, jeg håber at mine opslag her på min hjemmeside, hvad enten det er min portfolio eller min blog, vil kunne underholde og inspirere jer


XOXO

signatur